ImageCaption

18.05.2021

Korjaa ja hyvitä työmääräyksen maksutiedot vaivattomasti!

Laskujen ja myyntien korjaus ja hyvitys voi olla vaivalloista ja aikaa vievää. InnoKorjaamon työmääräyksellä maksujen korjausten tekeminen on vaivatonta. Voit hyvittää ja muokata työmääräyksen maksutietoja kätevästi suoraan työmääräyksen maksutiedot-kohdasta, jolloin järjestelmä tekee kaikki tarvittavat hyvitykset automaattisesti puolestasi. Näin hallinnoit itse helposti kaikkia maksuja ja tarvittavia maksutietojen korjauksia suoraan InnoKorjaamosta ilman viiveitä!

Maksutietojen hyvitys-painike löytyy työmääräyksen Maksutiedot-osiosta. Hyvittämällä maksutiedot voit joko poistaa maksutiedot kokonaan tai päättää muokata nykyisiä maksutietoja. Jos päätät muokata maksutietoja hyvittyy alkuperäinen lasku tai maksu automaattisesti, ja tämän jälkeen voit muokata maksurivejä tai vastaanottajan tietoja uutta laskutusta tai maksua varten.

Kaikissa maksutietojen hyvityksissä hyvittyy alkuperäinen maksutapa automaattisesti ja hyvityslasku lähetetään asiakkaalle tarvittaessa. Näin laskujen ja maksujen hyvittäminen on helppoa ja vaivatonta, kun sinun tarvitsee vain valita uusi maksutapa ja kaikki muu maksun korjaamiseen ja hyvittämiseen liittyvä työ on automatisoitu. Huomioithan, että hyvitys-toiminto onnistuu kaikissa maksutapahtumissa pl. osamaksuissa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme jos haluat hyvittää osamaksun.

Käyttämällä InnoKorjaamon työmääräyksen hyvitys-toiminnallisuutta pysyy kaikki työt ja niihin liittyvät maksut järjestyksessä, kun maksujen hyvitys ja korjaus on omissa käsissäsi.


Eikö käytössäsi ole InnoKorjaamon työmääräyksiä tai haluatko palvelun demon? Ota yhteyttä myyntiimme (myynti@innovoice.fi / 09 4241 2309) tai yhteyshenkilöösi!