ImageCaption

08.06.2021

InnoHinauksen ilmoitusviestit Telegram-sovellukseen!

InnoHinauksen Telegram-integraatiolla saat järjestelmän ilmoitusviestit ohjattua suoraan Telegram-viestisovellukseen. Telegram-integraation tarkoituksena on tuoda yksi tapa lisää vastaanottaa InnoHinauksen ilmoitusviestejä. Nykyiset ilmoituskanavat säilyvät ennallaan, eikä Telegramin käyttöönotto poista näitä käytöstä.

Telegramissa käytetään ns. ryhmäviestintää. Hinausliikkeelle perustetaan Telegramiin ryhmä, johon ilmoitukset uusista tilauksista lähetetään. Jos hinausliikkeellä on InnoHinauksessa käytössä toimipaikkoja voidaan kullekkin toimipaikalle perustaa oma ryhmä, jolloin viestit ohjataan tilauksen toimipaikan mukaan suoraan oikeaan ryhmään.

InnoHinaus lähettää Telegramiin ilmoituksia, kun järjestelmään luodaan:

  • Uusi oma tilaus
  • Uusi verkostotilaus
  • Tilaus peruutetaan
  • Tilauksen tila muuttuu takaisin avoimeksi

InnoHinaus-Telegram -integraation käyttöönotto tapahtuu Innovoicen toimesta. Kun integraatio on kytketty ja sovellus asennettu käyttäjille pystyy hinausliikkeen pääkäyttäjä lisäämään ja hallinnoimaan itsenäisesti viestiryhmän käyttäjiä.

Integraatio on veloitukseton ja suosittelemme sen käyttöönotto erityisesti niille, joilla on ollut ongelmia sähköposti-ilmoitusten kanssa. Mikäli integraation käyttöönotto kiinnostaa olkaa yhteydessä myyntiimme (myynti@innovoice.fi / 09 4241 2309) tai suoraan yhteyshenkilöönne!