Ajankohtaiset uutiset:

Tutustu ajankohtaisiin uutisiin ja viimeisimpiin päivityksiin.

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti ja tällä sivulla tiedottamme uudistuksista jotka koskevat niin kuluttajia kuin yritysasiakkaitamme. Tämän lisäksi kerromme palvelumme ominaisuuksista ja mahdollisuuksista oman yritystoiminnan tehostamiseen ja myynnin vauhdittamiseen sekä nostamme esiin asiakaskokemuksia eri toimialoilta. Lisäksi päivitämme laskutus- ja rahoitusalan viimeisimpiä uutisia.

Tekninen häiriö luottohakemuksissa

18.3.2019

12-17.3.2019 välisenä aikana tehdyissä luottohakemuksissa on ilmennyt tekninen häiriö. Luottohakemukset eivät ole saapuneet perille ja näin ollen emme ole niitä pystyneet käsittelemään. Virhe on nyt korjattu. Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa.

Mikäli et ole saanut vastausta luottohakemukseesi, niin pyydämmen sinua tekemään uuden hakemuksen osoitteessa: www.innovoice.fi/kuluttajille

Uudet verkkosivut ovat julkaistu!

4.3.2019

Uudet verkkosivumme on nyt julkaistu. Verkkosivujen tavoitteena on tavoittaa asiakkaamme entistä paremmin sekä selkeyttää sanomaamme.

Juuri julkaistuilla sivuilla on kaikki meidän tarjoamat tuotteet nostettu selkeämmin esille. Tuotteemme, kuten InnoLasku, InnoHinaus ja InnoKorjaamo, ovat saaneet oman tuotesivun. Tuotesivuilla esitellään tarkemmin juuri kyseiseen tuotteeseen toiminnallisuuksia ja käyttötarkoitusta. Myös asiakaspalvelu-sivua on kehitetty. Asiakspalvelu-sivulta löytyy nyt vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sekä selkeämpi yhteydenottolomake.

Verkkosivujen kehitystyö tulee kuitenkin vielä jatkumaan ja tulemme lisäämään lisää ominaisuuksia lähiaikoina.

ImageCaption

Uudistamme visuaalista ilmettämme!

25.2.2019

Uuden ilmeen tavoite on tavoittaa asiakkaat entistä paremmin sekä selkeyttää sanomaamme. Runkona toimivat uudet toimipisteiden mainosmateriaalit sekä verkkosivut, jotka lanseerataan maaliskuun aikana.

Uudet tuotteet, toiminnallisuudet sekä laajentunut asiakaskunta ovat tuoneet mukanaan haasteen saada kaikki tarpeellinen tieto helposti saataville. Nyt tiedot löytyvät uusilta verkkosivuiltamme. Verkkosivut ovat helposti lähestyttävät ja niin kuluttaja-asiakkaat kuin yritykset löytävät helpommin tietoa palveluistamme ja toimialakohtaisista tuotteistamme. Kaikki tuotteemme, kuten InnoLasku, InnoHinaus ja InnoKorjaamo, saavat oman tuotesivun, jossa esitellään juuri kyseiseen tuotteeseen yhdistettyjä toiminnallisuuksia.

Toimipisteiden uudet mainosmateriaalit seuraavat uusien verkkosivujen periaatetta; yksinkertainen on kaunista. Uusissa mainoksissa nostetaan selkeämmin esille laskun ja osamaksun eroja sekä mahdollistetaan esim. pelkän osamaksupalvelun mainonta.

Muutoksia Folksamin laskutustiedoissa

20.2.2019

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennian ostettua Folksam Vahinkovakuutus Oy:n tulee Folksamin nimi muuttumaan Fennia Skadeförsäkring Ab:ksi. Näin ollen nimi tulee myös muuttamaan Innovoicen vakuutusyhtiölaskutusrekisterissä. Muutos astuu voimaan 27.2.2019. Muutos ei edellytä teiltä toimenpiteitä.

Jatkossa vastaanottajatiedot näkyvät listassa nimillä:
Fennia Skadeförsäkring Ab ent. FOLKSAM (HINAUKSET)
Fennia Skadeförsäkring Ab ent. FOLKSAM (VAHINKOKORJAUKSET)

ImageCaption

Innovoice toivottaa kaikille yhteistyökumppaneille hyvää joulua menestyksekästä uutta vuotta!

20.12.2018

Poikkeuksia tilityksissä ja asiakaspalvelun aukioloajoissa:

Jouluaattona sekä pyhäpäivinä emme suorita tilityksiä. Normaalien tilityspäivien lisäksi tulemme suorittamaan tilityksen torstaina 27.12. Asiakaspalvelumme palvelee teitä normaalisti arkipäivinä klo 09:00-17:00. Huomioitavaa on, että asiakaspalvelumme sulkeutuu poikkeuksellisesti jo klo 15:00 perjantaina 21.12.

ImageCaption

Autamme palveluidemme markkinoinnin kanssa!

7.11.2018

Osamaksu on helppo, kätevä ja joustava maksutapa, joka helpottaa asiakkaan ostopäätöstä mm. silloin, kun hankinnan kustannukset ovat tavanomaista suuremmat. Osamaksun tarjoaminen voi tuoda kilpailuetua ja mainostamalla sitä sinäkin voit lisätä yrityksesi myyntiä.

Innovoicen markkinointitiimi on käytettävissäsi kun haluat tai tarvitset apua markkinoinnissa ja mainosten tekemisessä. Me autamme tuottamalla materiaalia erilaisiin mainoksiin ja kampanjoihin. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet materiaalia mm. verkkomainontaan, kotisivuille, Facebookiin ja muuhun sosiaalisen median palveluihin, lehtimainoksiin, auton teippauksiin sekä erinäisiä printtimateriaaleja varten. Moni asiakkaamme onkin tätä hyödyntänyt koska perinteisen mainostoimiston käyttö on usein raskasta ja kallista. Me emme erikseen veloita työstä vaan se kuuluu osana palveluamme kaikille asiakkaillemme.

Edellä mainitun lisäksi löydät verkkopalvelumme materiaalisalkusta aina viimeisimmät versiot yleisistä mainoksistamme. Jos kaipaat näistä printtiversioita pyydä asiakaspalveluamme lähettämään niitä. Materiaalisalkusta löydät myös ohjeen ns. luottohakemuslomakkeen asentamiseen, jolla asiakkaasi voi suoraan verkkosivujenne kautta hakea ennakkopäätöstä luotolleen. Suosittelemme lomakkeen asentamista sivuillenne, sillä se tuottaa yrityksellenne suoraan myyntiliidejä.

Olemme tehneet päivityksiä sopimusliitteisiin

24.9.2018

Olemme tehneet muutaman tarkennuksen ja korjauksen sopimusliitteisiimme. Uudet liitteet löytyvät materiaalisalkusta päiväyksellä 30.9.2018. Liitteet astuvat voimaan 1.11.2018.

ImageCaption

InnoKorjaamo -palvelun käyttö kasvaa jatkuvasti!

12.9.2018

InnoKorjaamo -palvelumme työmääräysten käyttö on kasvanut jatkuvasti huolto- ja korjaamoalan yrittäjien keskuudessa. Keväällä 2018 lanseerattu InnoKorjaamo -palvelun työmääräys on aktiivisesti käytössä jo yli 50 autokorjaamolla. Työmääräyspohja on saanut paljon kiitosta huolto- ja korjaamoalan yrittäjiltä, erityisesti helppokäyttöisyyden ja monipuolisten toiminnallisuuksien johdosta. Käyttöönottokynnys on myös ollut erittäin matala koska palvelussa ei ole avaus- tai kuukausimaksuja.

InnoKorjaamon työmääräykset sisältävät helppokäyttöisen työmääräyspohjan, tarjouspyyntöjen sähköisen vastaanoton ja lähetyksen sekä työkalenterin. Työmääräyspohja sisältää kätevästi Trafin ajoneuvotietohaut sekä kuluttaja- ja yritysasiakkaiden luottotietokyselyt. Käytössäsi on myös kaikki Innovoicen joustavat maksutavat; kuluttaja-, yritys- ja vakuutusyhtiölaskutuksen sekä mahdollisuuden luoda osamaksuja kuluttaja-asiakkaille.

ImageCaption

InnoHinaus on saanut paljon kiitosta hinausyrittäjiltä!

15.8.2018

InnoHinaus -palvelumme on saanut paljon positiivista palautetta laajalta rintamalta. Palvelu on yhdessä hinausyrittäjien kanssa suunniteltu ja kehitetty helppokäyttöinen kuormakirjapalvelu. Palvelulla luot, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi kuormakirjat yhdestä paikasta.

Hinausyrittäjät pitävät palvelua helppokäyttöisenä ja ammattimaisena. Palveluun on yhdistetty tuote- ja asiakasrekisteri, laskutus sekä kattava raportointi. Kenttätyötä helpottaa kuormakirjalle tuodut toiminnallisuudet kuten Trafin ajoneuvotietohaut, kuluttaja- ja yritysasiakkaiden luottotietokyselyt sekä kartta- ja paikannustoiminnallisuudet.

InnoHinauksen käyttö on todistetusti säästänyt hinausyrittäjien aikaa ja nopeuttanut yritysten maksuliikennettä. InnoHinaus ei ole pelkästään suurien hinausliikeiden kuormakirjapalvelu, vaan soveltuu myös erinomaisesti pienemmille yrityksille ja satunnaiseen hinaustoimintaan.

Asiakaspalvelun aukioloajat kesällä

18.6.2018

Kesälomakauden aikana asiakaspalvelumme aukioloajoissa tulee olemaan poikkeuksia. Asiakaspalvelumme on suljettu juhannusaattona 22.6. Juhannuksen jälkeen on asiakaspalvelumme auki arkisin 10:00-15:00 aina heinäkuun loppuun asti.

Laskuihin liittyvissä tai muissa kiireellisissä asioissa palvelemme puhelimitse (09 4241 2303). Muissa ei kiireellisissä asioissa pyydämme teitä ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: laskutus@innovoice.fi

ImageCaption

InnoKorjaamo - Työmääräys- ja laskutuspalvelu

13.6.2018

InnoKorjaamo on huolto- ja korjaamoalalle suunniteltu helppokäyttöinen työmääräys- ja laskutuspalvelu. Innovoicen asiakkaana saat InnoKorjaamon veloituksetta käyttöön (ei kuukausi- tai vuosimaksuja).

InnoKorjaamolla hallitset vaivattomasti kaikki korjaamosi työt. Palvelun käyttöliittymä ja työkalenteri ovat helppokäyttöisiä ja työmääräyspohja on suunniteltu yhdessä autohuolto- ja korjaamoalan toimijoiden kanssa. Palvelu sisältää myös kaikki Innovoicen joustavat maksutavat; kuluttaja-, yritys- ja vakuutusyhtiölaskutuksen sekä mahdollisuuden luoda osamaksuja kuluttaja-asiakkaille.

Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Ole meihin yhteydessä (09 4241 2309 / myynti@innovoice.fi) niin aktivoimme InnoKorjaamon teille käyttöön.