ADA-integraatio nyt saatavilla – luo laskuja ja osamaksuja suoraan ADA Basesta ja ADA Litestä!

Laskutus- ja osamaksupalvelumme on mahdollista integroida ADA Base ja ADA Lite -ohjelmiin! ADA-integraation avulla työmääräysten laskuttaminen on helppoa ja nopeaa, kun laskut pystytään luomaan suoraan päivittäisestä työmääräysjärjestelmästä! Integraatiolla saat myös kaikki laskutuspalvelumme hyödyt käyttöösi, kuten esimerkiksi reskontran, rahoituspalvelut sekä laskurahoituksen.

Kuinka Innovoicen laskutus toimii ADA-ohjelmista?

ADA-integraation kautta pystyy luomaan laskuja kuluttaja- ja yritysasiakkaille sekä vakuutusyhtiöille, ja lisäksi osamaksuja kuluttajille. Integraatio sisältää laskutuksen lisäksi myös reskontran seurannan sekä laskujen automaattisen maksuvalvonnan.

ADA-integraation avulla laskun tai osamaksun luonti onnistuu erittäin helposti:

  1. Luo työmääräys ADA-ohjelmistossa. Kun olet saanut työmääräyksen valmiiksi, valitse maksutavaksi ‘Innovoice’. Tällöin palvelumme avautuu uudessa ikkunassa.
  2. Valitse lasku tai osamaksu, ja hae asiakkaalle luottopäätös.
  3. Tarkasta tapahtuman tiedot ja viimeistele tapahtuma palvelussamme.
  4. ADA-työmääräys viimeistellään automaattisesti, ja voit tulostaa asiakkaalle kuitin.
  5. Innovoice hoitaa koko laskutusprosessin puolestasi, myös maksuvalvonnan ja perinnän!


Hoidamme kaikkien laskujen koko laskutusprosessin automaattisesti alusta loppuun, myös mahdolliset maksumuistutukset ja perinnän. Integraation kautta luotuja tapahtumia voidaan seurata verkkopalvelumme reskontra-välilehdellä ja raportointi tapahtuu automaattisesti kuukausittain.
Ota ADA-integraatio käyttöön nyt!

Saat ADA-integraation käyttöön ottamalla yhteyttä myyntiimme ([email protected] / 09 4241 2309). Integraation käyttöönotto vaati InnoLasku-palvelun käyttöönoton. Integraation käyttöönotto on veloitukseton ja se on mahdollista liittää ADA Base sekä ADA Lite -ohjelmiin.

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞